Vuosi 2021 oli loistava vuosi peliyhteisölle

Pörssikurssit .fi-sivuston mukaan, peliteollisuus, monen miljardin dollarin teollisuus, oli suurimman osan historiastaan ​​markkinarakoliiketoimintaa. Se tuotti rajoitetun valikoiman pelejä ja liittyi aina teknisiin rajoituksiin. Nykyään kuva on kuitenkin hyvin erilainen.

Tänä vuonna julkaistiin useita AAA-nimikkeitä, joita monet studiot kehittävät kuukausittain, mukaan lukien kaikki genret FPS:istä MMO:ihin ja RTS:ihin. Vuonna 2021 pelaajat tajusivat viimein, että julkaisijat ovat luoneet heidät jo vuosia, koska nyt heillä on pääsy satoihin laadukkaisiin pelejä hämmästyttävän alhaiseen hintaan Steam-myynnin tai GOG-pakettien ansiosta. Tietysti voit edelleen ostaa uusia ja vanhoja ensimmäisen osapuolen tuotteita, mutta ne maksavat yhtä paljon kuin elokuvat (paljon yli puoli vuosikymmentä sitten), joten ne ovat pelaajien vähemmistö.

AAA-yritykset kuolevat hitaasti, koska niiden asiakaskunta pienenee nopeasti, kun taas indie-kehittäjillä ei ole koskaan ollut niin paljon asiakkaita, jotka haluavat kipeästi saada pelinsä. Mitä tämä tarkoittaa? No, se tarkoittaa, että vanhan koulun pelisuunnittelu palaa tyyliin ja uusia nimikkeitä otetaan vastaan ​​tällä hetkellä uskomattomalla innolla. Tietysti on myös huonoja puolia – kukaan ei voi taata, että näille peleille tulee jatko-osia tai että ne ovat tarpeeksi hyviä takaamaan ne, mutta joka vuosi on mahdollisuus, että näemme toisen Deus Exin tai Fallout 2:n. Toivokaamme, ettemme ole tuomittuja lakkaamattomiin sarjoihin, kuten Call of Duty ja Assassin’s Creed.

Tällä viikolla julkaisi indie-studion “YourGame” kappale “2021”, joka on nopeasti kasvattamassa suosiota pelaajien keskuudessa. Tämän pelin juoni pyörii miehen ympärillä, joka joutuu tuntemattomaan paikkaan ilman muistia siitä, miten hän pääsi sinne ja mikä hänen tarkoituksensa on. Tarina etenee hitaasti, kun päähenkilö löytää muille ihmisille kuuluvia esineitä, todistaa tapahtumia, joita ei voida selittää turvautumatta yliluonnollisiin voimiin ja tapaa muita hahmoja, jotka ovat mukana tässä tapahtuvassa.

Sinun pitäisi myös pelata tätä peliä, koska se tuntuu paljon todellisemmalta kuin useimmat nykypäivän suuret budjetit. Siihen ei liity supervoimia, joukkotuhoaseita tai avaruusolentoja, jotka yrittävät vallata Maata kerrankin! Päähenkilöllämme ei ole supervoimia – vain ketteryys, älykkyys ja nopeat refleksit riittävät hänelle selviytyäkseen.

Kannustan kaikkia kokeilemaan ja katsomaan itse, onko tämä vain yksi unohduksiin häipyvä indie-peli vai todellinen pelialan mestariteos. Tässä on paljon vaakalaudalla… Vuosi 2029 voi olla vuosi, jolloin ammattipelaajat alkoivat käyttää konsoleita, koska niillä ei ole enää mitään pelattavaa!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *