Ideoita oman pelikokoonpanon luomiseen

Pidät siis pelaamisesta, mutta et voi aivan näkemään, mikä toimii sinulle peliasetuksissasi. Eikö näytä siltä, ​​että kaikki pelaavat olohuoneestaan ​​ja kenelläkään ei ole pelkästään pelaamiseen omistettua paikkaa? Olet oikeassa – ei ole olemassa yleismaailmallista järjestelmää, jota jokainen pelaaja noudattaa. Jokaisen tarpeet ja toiveet vaihtelevat riippuen siitä, millaisia ​​pelejä he haluavat pelata, kuinka paljon tilaa heillä on ja kuinka paljon he ovat valmiita käyttämään.

Yksi pelaajien kohtaama ongelma on ymmärtää, mikä toimisi heille parhaiten sisustaessaan tai perustaessaan “pelihuonetta”. Tässä artikkelissa käsitellään joitain ideoita oman henkilökohtaisen pelitilan luomiseen kotona jo olevien esineiden ja muutaman edullisen laitteiston perusteella.

Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on katsoa suosikkipeliasennuksiasi verkossa, tai jos sinulla on sellainen onni lähistöllä, mene katsomaan se itse. Mitkä ovat suosikkiosiasi kyseisessä kokoonpanossa? Miksi se toimii heille? Tämän menetelmän ongelmana on, että jokaisella pelaajalla on erilaiset tarpeet ja toiveet pelitilastaan.

Esimerkiksi: sano, että pidät todella ajatuksesta asentaa laajakuvatelevisio seinälle, koska se on esteettisesti järkevä ja säästää tilaa, mutta pidät myös tietokoneella pelaamisesta, koska ne tarjoavat enemmän toimintoja. Et ehkä halua häpäistä tietokonepelejä vain siksi, että niistä puuttuu kauniita visuaalisia ominaisuuksia – ehkä on olemassa muita asioita, jotka erottavat ne siitä, mistä pidät.

Sinun täytyy istua alas ja miettiä, millaisia ​​pelejä haluat pelata uudessa tilassasi, ovatko ne rekisteröintivapaita kasinoita, kenties Steamin seikkailupelejä tai jopa VR-pelejä? Kuinka paljon tilaa se vie ja missä on tärkein paikkasi huoneessa, ennen kuin päätät tarkalleen, mitä haluat kalustettaessa aluetta. Kun olet laatinut yleisen idean, voit alkaa etsiä ideoita edullisista peliasetuksista [budjetilla] ympäri taloa [ostettava käytettyjen tavaroiden liikkeistä tai ostettava uutena tietyistä liikkeistä]. Tietysti voit olla luova, jos sinulla on jo tavaroita ympäri taloa; tämä luettelo ei ole millään tavalla kattava! Tavoitteena on ohjata mielikuvitustasi ohjekirjan antamisen sijaan

Televisio on olennainen varuste pelien järjestämisessä. Voit joko ostaa huippuluokan elektroniikkaa tai säästää rahaa ja valita jonkin edullisemman hinnan. Ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon ostaessasi televisiota, on se, käytätkö sitä ensisijaisena näyttönä (esimerkiksi jos tietokoneen näyttösi on rikki ja haluat käyttää televisiota, kunnes ansaitset tarpeeksi rahaa ostaaksesi toisen) tai käytetäänkö sitä taustaviihteenä (kuten useimmat ihmiset käyttävät televisioita). Jos aiot käyttää sitä toissijaisena näyttönä, tämä tarkoittaa, että näytöllä voi olla muita asioita, kuten ikkunoita ja ohjelmia jaettuna näyttönä. nämä vievät jonkin verran tilaa näytön ylä- ja alareunasta. Jos aiot käyttää sitä TV-monitorina, tiellä voi olla muita asioita, kuten ohjain tai jopa toinen televisio. Kummassakin tapauksessa sinun tulee ottaa tämä huomioon valitessasi television kokoa [mitä suurempi se on, sitä korkeammalle tavaran täytyy mennä].

Seuraavaksi televisiota ostettaessa kannattaa miettiä, haluatko laittaa sen kääntyvälle telineelle, jotta voit kääntää sen suuntaa sen mukaan, kuinka monta ihmistä pelaa ja missä he istuvat. Tämä tarkoittaa, että ostat telineen, johon televisiosi mahtuu, ruuvaat sen jonnekin lähelle, jossa kaikki pääsevät käsiksi siihen [kuten kiinnität sen seinään], varmistat, että se on tukeva [todennäköisesti hyvä idea, että joku auttaisi sen kiristämisessä] ja selvittää, kuinka aiot saada kaiken voiman. Telineessä voi esimerkiksi olla portti jatkojohtoa varten, jos haluat käyttää sitä sen sijaan, että ylimääräinen johto kulkisi huoneen poikki.

TV-näyttö toimisi todennäköisesti yhtä hyvin tässä tilanteessa riippuen siitä, kuinka paljon tilaa on vapaana, mutta jos sinulla on jo sellainen, pidä kiinni siitä, mikä toimii nyt. Jos budjetti on huolenaihe, muista tehdä tutkimusta ennen ostamista varmistaaksesi, että ostoksesi vastaa tarpeitasi [esimerkiksi kaikki televisiot eivät pysty toistamaan DVD- tai Blu-ray-levyjä].

Jatkuu OSAlle II…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *