Lisää tietoa ripsienpidennyksistä ja volyymipidennyksistä löydät Lash Loversin nettisivuilta

Ripsipidennykset, ripsijatkot, räpsyt…

FAKTAA RIPSIPIDENNYKSISTÄ!

Ripsipidennyksiin liittyy epäluuloja. Eikä ihme.
Ripsienpidennykset jyräsivät kauneudenalan markkinat muutama vuosi sitten ja mukaan mahtui joukko yrittäjiä, joilla ei valitettavasti ole tarvittavaa tietotaitoa pidennysten asentamiseksi.
Yleisimmät ennakkoluulot koskien ripsienpidennyksiä ovat niiden huono kestävyys luonnonripsissä tai se, että luonnonripset voivat vahingoittua ripsipidennysten asentamisesta. Jokainen meistä on nähnyt henkilön, jolle on asennettu aivan liian pitkät, paksut tai vääränmalliset kuidut silmän malliin nähden ja lopputulos on silloin luonnoton. Ripsienpidennykset on mahdollista asentaa jopa siten, että ne toimivat ainoastaan ripsivärin korvaajana ja tuovat katseeseen volyymia ja nostetta.
Päättäessäsi hankkia ripsienpidennykset, otathan aina yhteyttä sertifioituun LashLovers® -ammattilaiseen. He ovat erikoistuneet suunnittelemaan ja toteuttamaan juuri sinun toiveisiisi ja kasvojen muotoon kauneimmin soveltuvat ja kestävät ripsipidennykset. LashLovers® takaa myös, että ripsikuiduissa on valtavasti vaihtoehtoja naturel -lookista artistic-tehosteripsiin ja kaikkeen siltä väliltä!

RIPSIENPIDENNYKSET, totta vai tarua?

Ripsienpidennykset tuntuvat epämiellyttävältä silmissä.

-Tarua. Oikein tehdyt ripset on asennettu aina yksi kerrallaan yksittäisiin luonnonripsiin. Kuitu on katsottu luonnonripseesi nähden sopivaksi ja kevyeksi. Nyrkkisääntönä pidettäköön, että ammattitaitoisesti laitetut ripset näyttävät kauniilta, mutta eivät tunnu miltään. Mikäli sinulla on kokemus silmiä kaihertavista ripsistä, on ripsikuidut todennäköisesti olleet liian painavia, ripsiä on liimattu yhteen ja kasvuvaiheen aikana silmääsi on tullut kiristyksen tunnetta.

En voi saunoa!

-Tarua. Kun maltat olla ripsipidennyksen asentamisen jälkeen 24 h saunomatta (tämä on aika, jossa ripsiliima kuivuu luonnonripsesi sisään muodostaen pysyvän liimasidoksen) voit saunoa huoletta joka päivä. Mikäli ammattilainen käyttää ripsien asentamisen jälkeen ripsiliiman kuivattajaa , varoaikaa ei tarvita lainkaan.

Ripsiä täytyy huollattaa vähintään joka toinen viikko.

-Tarua. Luonnonripsiemme uusiutumisvauhti on geeneistämme riippuen 8-12 viikkoa. Tämä siis tarkoittaa yhden yksittäisen ripsen elinkaarta. Ripsiämme on koko ajan eri kasvuvaiheessa ja pidennykset asennetaan kaikkiin yläripsiin, jotka ovat kasvuvaiheen puolivälissä ja täydessä mitassaan lepovaiheessa. Pienimmät ripset ammattilainen jättää kasvamaan seuraavaa huoltokertaa varten taaten sen, että ripsesi pysyvät kauniina koko huoltovälin, mikä on keskimääräisesti noin neljä viikkoa. Ripsikuitu tipahtaa pois luonnonripsesi uusiutuessa oman ripsesi mukana, kun uusi ripsi raivaa tietään tilalle. Mikäli sinulla on kokemus itsestään ropisevista ripsikuiduista, jokin on mennyt asennusvaiheessa todennäköisesti pieleen.

 

Luonnonripseni menevät pilalle!

-Tarua. Voit kasvattaa pois tai poistattaa oikein asennetut ripsipidennykset ammattilaisella milloin tahansa ja alta löytyvät luonnon ripset samanlaisina, kuin ne olivat ennen pidennysten asentamistakin. Silmämme tosin tottuvat nopeasti siihen, miltä näytämme pidennysten kanssa ja näin ollen omat ripset voivat aluksi tuntua laimeilta pidennysripsiin verrattuna. Mikäli sinulla on kokemus väärin asennetuista ripsistä, on täysin mahdollista että esimerkiksi yhteen liimaamisen takia luonnon ripsiä on katkennut ja vahingoittunut. Joskus asiakkaalle tulee väliaikainen ripsikato, kun luonnonripsiä rasitetaan jatkuvasti liian paksuilla ripsikuiduilla ja luonnonripsi tipahtaa pois ennen elinkaaren päättymistä, jolloin uusi ripsi ei ole ehtinyt kasvamaan tilalle. Älä silti huoli, tilanne korjaantuu noin 12 viikon kuluessa!

Minun täytyy opetella nukkumaan selälläni.

-Tarua. Voit nukkua aivan kuten ennenkin. Ripset eivät irtoa vaikka joutuisivat pieneen rasitukseen.

Minun luonnonripseni on kiiltäväpintainen ja siinä ei kestä pidennykset.

-Tarua. Ripsipidennykset kestävät oikein asennettuna kaikilla ripsilaadusta riippumatta.

Saan allergisia oireita ripsienpidennyksistä. Minulle on kerrottu, että allergia paranee, kun pidän hetken taukoa pidennyksistä.

- TARUA! Mikäli olet allergisoitunut ripsiliimasta vapautuvalle liimahöyrylle, on ehdottoman tärkeää, että et altistuta itseäsi enää allergian aiheuttajalle! Allerginen reaktio voi tulla seuraavalla kerralla monin kerroin voimakkaampana ja voi vaatia jopa sairaalahoitoa.

Ripsien asennustekniikat ja tuotteet kehittyvät koko ajan hurjaa vauhtia. LashLovers® on tuonut markkinoille uuden medikaalisen ripsiliiman joka ei sisällä ollenkaan etyyli- tai etyyli2-syanoakrylaatteja, jotka ovat yleisimpiä allergian aiheuttajia. Koskaan ei voida varmuudella luvata ripsienpidennyksiä, jossa ei ole riskiä allergisoitumisesta, eli asianmukaisten allergiatestien tekeminen on aina allergiaa epäiltäessä ehdottoman tärkeää. Asiansa osaava ammattilainen ottaa allergia-asiat erittäin vakavasti ja osaa valita sinulle parhaiten soveltuvimmat pidennystuotteet.

Ripsipidennyksistä täytyy pitää tauko, että luonnonripset saavat levätä.

-Tarua. Luonnonripsesi uusiutuvat aivan normaalisti myös koko ajan kun sinulla on ripsipidennykset. Itseasiassa luonnonripsien päivittäinen mekaaninen taivuttaminen ja ripsivärin käyttö sekä pois peseminen laittaa ripsemme kovemman rasituksen alle kuin ripsipidennykset.

Ripsipidennyksiin voi jäädä koukkuun.

-No, mitäs sitä kieltämään... Totta! ;)