Hauskoja vaihtoehtoisia sosiaalisia sovelluksia CouchSurfing Meetupille

Couchsurfing-vaihtoehtoja on edelleen vaikea löytää, yritämme antaa sinulle täydellisen luettelon vieraanvaraisuusvaihtoverkostoista, joita voit kokeilla. Suurin osa teistä luultavasti tuntee jo Couchsurfingin ja ilmaisten vieraanvaraisten verkostojen käsitteen, jos et tiedä, selitän sinulle lyhyesti.

Couchsurfing ja sen vaihtoehdot perustuvat enimmäkseen yksinkertaiseen konseptiin: jokaisella käyttäjällä on profiili, jossa luetellaan kiinnostuksen kohteet ja henkilötiedot, ihmiset voivat ottaa yhteyttä toisiimme pyytääkseen ilmaista oleskelua. Couchsurfingilla ihmisten ei odoteta vain ottavan jonkun toisen vieraanvaraisuutta ilmaisena hostellina, vaan heidän olevan vuorovaikutuksessa, jakavan ja muistavan aina olevansa vieraita.

Käyttäjät kirjoittavat toisilleen arvosteluja, joita kutsutaan referensseiksi, joissa he voivat korostaa hyviä ja huonoja puolia vuorovaikutuksessaan muiden Couchsurferien kanssa, isännät kirjoittavat referenssejä vieraille ja päinvastoin. Nämä viittaukset ovat julkisia ja kaikki voivat nähdä ne käyttäjän profiilissa.

Couchsurfing toimi hienosti monta vuotta, käytimme sitä paljon ja enimmäkseen meillä oli hienoja kokemuksia, kun taas osa oli niin ja niin, ja vain yksi oli melko huono.

Couchsurfing on valtava globaali yhteisö, jossa on 14 miljoonaa ihmistä yli 200 000 kaupungissa, Couchsurfereja on lähes kaikkialla maailmassa, ja se on silti paras tapa löytää ilmaista majoitusta maailmanlaajuisesti.

Monet ovat viime aikoina kritisoineet couchsurfingia useista motiiveista. Se siirtyi voittoa tavoittelemattomasta organisaatiosta voittoa tavoittelevaksi yritykseksi vuonna 2011, mikä herätti suurta keskustelua sen käyttäjien keskuudessa. Kaksi jäsentä periaatteessa puhdistettiin alustalta kovan kritiikin takia.

Vaikka 10 pyyntöä viikossa saattaa tuntua paljon, ne eivät ole sitä. Kokemuksemme mukaan majoituspaikan löytäminen kestää yleensä yli 10 pyyntöä, ja tuskin saat viikon pituista oleskelua Couchsurfingilla. Joten jos haluat luottaa siihen pääasiallisena majoitusvaihtoehtona, sinun tulee maksaa jäsenmaksu saadaksesi rajattoman viestitoiminnon. Voit myös käyttää boostcasino fi ja voittaa rahaa.

Toinen kriitikko, joka on viime aikoina iskenyt Couchsurfingia ja pakottanut monet käyttäjät etsimään vaihtoehtoja, on se, että sitä käytetään yhä enemmän treffisivustona.

Paljon käyttäjäystävällisempi kuin useimmat, BeWelcome näyttää pätevimmältä Couchsurfing-vaihtoehdolta. Hakutoiminto toimii melko hyvin, ja siinä on myös karttakäyttöliittymä, joka on ylivoimaisesti suosikki tapani etsiä yöpymispaikkoja yleensä.

BeWelcomea ylläpitää BeVolunteer, voittoa tavoittelematon järjestö, joka on rekisteröity Rennesissä, Ranskassa ja joka koostuu yksinomaan vapaaehtoisista.

Koska se toimii voittoa tavoittelemattomana organisaationa, sivustoa on kuvattu “vähemmän kapitalistiseksi vaihtoehdoksi” CouchSurfingille. Kun Couchsurfing.com-sivustoa operoivasta Couchsurfing International Inc.:stä tuli voittoa tavoitteleva organisaatio vuonna 2011, jotkut jäsenet kehottivat muita liittymään BeWelcomeen. Rekisteröityminen on ilmaista.

Jäsenet voivat ottaa yhteyttä toisiinsa saadakseen tietoa tarjottavasta majoituksesta ja pyytääkseen oleskelua. Vieraan päätyttyä majoittajalla ja vieraalla on mahdollisuus jättää toisilleen suosituksia, jotka julkaistaan ​​julkisesti, mikä takaa online-maineen, aivan kuten Couchsurfingissa.

Servas teki historiaa, se on ollut olemassa jo ennen väritelevisiota. Sen perusti vuonna 1949 Bob Luitweiler, tavoitteenaan työskennellä aktiivisesti rauhan ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolesta, ja muiden rauhanliikkeiden kanssa he keksivät ajatuksen työ-opiskelumatkustusjärjestelmästä, joka mahdollisti eri kansojen ihmisten matkustamisen harkitummin vierailemalla vieraanvaraisuutta tarjoavien isäntien kodeissa.

Servas suosittelee, että asiakas ilmoittautuu vähintään 4 viikkoa ennen matkaa. Servaan hyväksyminen edellyttää kaksi referenssikirjettä, henkilökohtaisen haastattelun paikallisen Servas-koordinaattorin kanssa ja jäsenmaksun (maksu vaihtelee maittain).

Haastattelun jälkeen matkustaja saa “esittelykirjeen”, joka sopii yhden vuoden matkalle, sekä luettelon isännistä maista, joissa hän vierailee.

Matkustajat ottavat yhteyttä mahdollisiin majoitsijoihin etukäteen (toimitusaika vaihtelee kunkin majoittajan määrittelemällä tavalla) ja ilmoittavat arvioidut matkapäivät, ja heitä voidaan pyytää vahvistamaan uudelleen yksi tai kaksi päivää etukäteen.

He voivat yöpyä isäntien luona enintään 3 päivää ja 2 yötä. Isännät tarjoavat makuutilaa. Aterioita voidaan tarjota sekä apua kaupungissa tai alueella vieraillessasi. Matkansa päätteeksi Servas-matkustajien odotetaan toimittavan paikalliselle koordinaattorille raportti, joka sisältää kaikki mahdollisesti hyödylliset tiedot.

Prosessi on melko monimutkainen ja aikaa vievä, mutta tämä on erittäin vakava verkosto, joka tarjoaa varmasti hienoja kokemuksia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *